Marmora karameļu siera kūka (fotorecepte)

karamelnyi-chizkeik

Torte ir garšīga un maiga, to pagatavot var tikpat viegli, cik klasisko Ņujorkas siera kūku. Karamele šajā tortē ir nekas cits kā iebiezinātais piens.

Sastāvdaļas: (21-23 cm lielai formai)

Pamatnei:

  • 120 g „Selgas” cepumu (vai „Gullon” digestives u.c.)
  • 60 g sviesta

Pildījumam:

  • 600 g krēmsiera
  • 150 g cukura
  • 1 tējkarotes vaniļas esences
  • 3 olas
  • 100 g trekna skābā krējuma (vai trekna saldā krējuma)

Karamelei:

  • 300 g vārīta iebiezinātā piena
  • 1 ola

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

COMMENTS

Leave a Comment